Limba și literatura română
Matematică
Cele mai frumoase poveşti bilingve
Cărţi pentru Copii
Dezvoltare Personală
Cărţi pentru Familia Ta!
Cărţi pentru Sănătatea Ta!
Femei care aleargă cu lupii

Cum cumpăr

1. Alege produsele. Ai la dispoziţie un coş virtual în care să-ţi pui cumpărăturile. Foloseşte meniul din stânga pentru a naviga prin categoriile (domeniile) site-ului. Produsul dorit poate fi căutat şi folosind opţiunea Caută sau căutare avansată din colţul din dreapta sus. La fiecare titlu, ai o mulţime de informaţii suplimentare care să te ajute în decizia de cumpărare (copertă, descriere, date tehnice, preţ librării, reducere acordată, preţ site, disponibilitate etc.). Preţurile afişate conţin TVA 9%. După ce te-ai hotărât să cumperi, apasă butonul Adaugă în coş.

2. Coşul de cumpărături. După ce ai apăsat butonul Adaugă în coş, în caseta Coşul de cumpărături din dreapta va fi indicat numărul de produse adăugate în coş. Pentru a vizualiza conţinutul coşului apasă pe Vezi coş. Poţi modifica numărul de exemplare sau poţi renunţa la unele produse. Pentru a continua cumpărăturile şi a adăuga alte produse în coş, te reîntorci în site cu ajutorul meniului de navigare.

3. Modalitatea de livrare şi plată. În coşul de cumpărături, pe lângă vizualizarea produselor selectate, ai şi posibilitatea de a selecta modalitatea de livrare şi pe cea de plată. Livrarea comenzii se face printr-o firmă de curierat rapid sau poţi alege să ridici personal produsele de la depozitul nostru. De asemenea, poţi opta pentru plata ramburs, în momentul ridicării coletului, sau pentru plata cu card bancar.

4. Creare cont utilizator. Te încurajăm să îţi creezi cont! În acest fel, poţi lansa uşor comenzi, folosind doar adresa de email şi parola, beneficiezi de reduceri speciale sau vouchere de cumpărături, acordate doar userilor înregistraţi şi ai acces la toate secţiunile din site. Îţi poţi crea cont folosind opţiunea Cont nou. După ce l-ai creat prima oară, ori de cate ori doreşti să lansezi o comandă este deajuns să te autentifici, introducând adresa de email şi parola.

5. Lansare comandă. Pentru a finaliza o comandă nu trebuie decât să urmezi paşii indicaţi în coşul de cumpărături. La apăsarea pe butonul TRIMITE COMANDA, comanda ajunge la noi. În acelaşi timp, vei primi pe adresa ta un email de confirmare a lansării comenzii.