Pachet romane Khaled Hosseini
555 de teste de inteligenţă pentru copii
Corpul nostru. 333 de lucruri pe care copiii vor să le afle Corpul nostru. 333 de lucruri pe care copiii vor să le afle
Ghidul corpului uman
Eurodicționar român-englez. 75000 de cuvinte şi expresii
Dictionar de termeni medicali
Oxford University Press

Cum cumpăr

1. Alege produsele. Ai la dispoziţie un coş virtual în care să-ţi pui cumpărăturile. Foloseşte meniul din stânga pentru a naviga prin categoriile (domeniile) site-ului. Produsul dorit poate fi căutat şi folosind opţiunea Caută sau căutare avansată din colţul din dreapta sus. La fiecare titlu, ai o mulţime de informaţii suplimentare care să te ajute în decizia de cumpărare (copertă, descriere, date tehnice, preţ librării, reducere acordată, preţ site, disponibilitate etc.). Preţurile afişate conţin TVA 9%. După ce te-ai hotărât să cumperi, apasă butonul Adaugă în coş.

2. Coşul de cumpărături. După ce ai apăsat butonul Adaugă în coş, în caseta Coşul de cumpărături din dreapta va fi indicat numărul de produse adăugate în coş. Pentru a vizualiza conţinutul coşului apasă pe Vezi coş. Poţi modifica numărul de exemplare sau poţi renunţa la unele produse. Pentru a continua cumpărăturile şi a adăuga alte produse în coş, te reîntorci în site cu ajutorul meniului de navigare.

3. Modalitatea de livrare şi plată. În coşul de cumpărături, pe lângă vizualizarea produselor selectate, ai şi posibilitatea de a selecta modalitatea de livrare şi pe cea de plată. Poţi opta pentru expediţia comenzii printr o firmă de curierat rapid sau prin Poşta Română. Sau poţi alege să ridici personal produsele de la depozitul nostru. De asemenea, poţi opta pentru plata ramburs, în momentul ridicării coletului, sau pentru plata cu card bancar.

4. Creare cont utilizator. Pentru a putea trimite o comandă trebuie să ai un cont de utilizator pe www.niculescu.ro, folosind opţiunea Cont nou. După ce l-ai creat prima oară, ori de cate ori doreşti să lansezi o comandă este deajuns să te autentifici, introducând adresa de email şi parola.

5. Lansare comandă. Pentru a finaliza o comandă nu trebuie decaât să urmezi paşii indicaţi în coşul de cumpărături. La apăsarea pe butonul TRIMITE COMANDA, comanda ajunge la noi. În acelaşi timp, vei primi pe adresa ta un email de confirmare a lansării comenzii.