Dictionar de termeni medicali
Ghidul corpului uman
Auxiliare scolare
Pachet romane Khaled Hosseini
Vânatorii de zmeie

Cum cumpăr

1. Alege produsele. Ai la dispozitie un cos virtual in care sa-ti pui cumparaturile. Foloseste meniul din stanga pentru a naviga prin categoriile (domeniile) site-ului. Produsul dorit poate fi cautat si folosind optiunea Cauta sau cautare avansata din coltul din dreapta sus. La fiecare titlu, ai o multime de informatii suplimentare care sa te ajute in decizia de cumparare (coperta, descriere, date tehnice, pret librarii, reducere acordata, pret site, disponibilitate etc.). Preturile afisate contin TVA 9%. Dupa ce te-ai hotarat sa cumperi, apasa butonul Adauga in cos.

2. Cosul de cumparaturi. Dupa ce ai apasat butonul Adauga in cos, in locul copertei va aparea mesajul: Cartea a fost adaugata in cos, iar in caseta Cosul de cumparaturi din dreapta va fi indicat numarul de produse adaugate in cos. Pentru a vizualiza continutul cosului apasa pe Vezi cos. Poti modifica numarul de exemplare sau poti renunta la unele produse. Pentru a continua cumparaturile si a adauga alte produse in cos, te reintorci in site cu ajutorul meniului de navigare.

3. Modalitatea de livrare si plata. In cosul de cumparaturi, pe langa vizualizarea produselor selectate, ai si posibilitatea de a selecta modalitatea de livrare si pe cea de plata. Poti opta pentru expeditia comenzii printr o firma de curierat rapid sau prin Posta Romana. Sau poti alege sa ridici personal produsele de la libraria proprie. De asemenea, poti opta pentru plata ramburs, in momentul ridicarii coletului, sau pentru plata cu card bancar.

4. Creare cont utilizator. Pentru a putea trimite o comanda trebuie sa ai un cont de utilizator pe www.niculescu.ro, folosind optiunea Cont nou. Dupa ce l-ai creat prima oara, ori de cate ori doresti sa lansezi o comanda este deajuns sa te autentifici, introducand adresa de email si parola.

5. Lansare comanda. Pentru a finaliza o comanda nu trebuie decat sa urmezi pasii indicati in cosul de cumparaturi. La apasarea pe butonul TRIMITE COMANDA, comanda ajunge la noi. In acelasi timp, vei primi pe adresa ta un email de confirmare a lansarii comenzii.