Limba și literatura română
Matematică
Cele mai frumoase poveşti bilingve
Cărţi pentru Copii
Dezvoltare Personală
Cărţi pentru Familia Ta!
Cărţi pentru Sănătatea Ta!
Femei care aleargă cu lupii

Politica de garanție și retur

Editura NICULESCU verifică cu grijă calitatea produselor sale. În cazurile excepţionale în care cărţile expediate prezintă defecte de tipărire (pagini lipsă, pagini legate invers, pagini albe etc) acestea se vor înlocui cu unele conforme. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea acestuia. Dacă nu se poate înlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului. Plata transportului pentru produsele trimise retur în vederea înlocuirii, în caz de greşeli de tipar, reprezintă responsabilitatea editurii.

Orice reclamaţie privind produsele livrate la clienţi va fi adusă la cunoştinţa Editurii NICULESCU în maximum 24 de ore de la primirea acestora, iar editura urmează să o soluţioneze în maximum 3 zile de la primire. În cazul în care produsele nu se pot livra (stoc epuizat) sau integritatea produselor este afectată pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor încasate deja de Editura NICULESCU, dar nu şi despăgubiri suplimentare. Valoarea maximă a obligaţiilor companiei noastre faţă de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare a unui colet/produs este valoarea sumei încasate de la client pentru respectiva comanda.

Conform prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, şi Legii nr. 51/2003, cumpărătorul are dreptul ca, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului, să notifice în scris comerciantul (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, urmând să primească, în termen de 30 de zile de la notificare, preţul contractului, condiţionat de returnarea bunurilor în ambalajul original, şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări. Cheltuielile aferente returnării bunurilor vor fi suportate de către cumpărător. Vânzătorul are dreptul ca în situaţia în care consideră că acţiunile cumpărătorului au fost cu rea intenţie să solicite daune interese de la acesta, în condiţiile legislaţiei.

Returnarea produselor se va face întotdeauna cu confirmare de primire şi exclusiv pe adresa: Editura NICULESCU, Splaiul Independenţei nr. 315-317-319 (SEMA Parc), sector 6, Bucureşti. Coletul va trebui să conţină şi o copie a facturii.

Orice conflict apărut între Editura NICULESCU şi clienţi va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, contractului i se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de competenţa instanţelor româneşti.